tiistai 20. joulukuuta 2011

Talvisia lehtiä

Lokakuussa innostuin kutomaan myssyjä. Sehän ei ole minun tapasta ollenkaan. Näin Dropsin sivuila kivan ohjeen ja ei kai siinä muuta ko langat ja puikot esile.ohje: Drops 131-11 b
lanka: Sandnes Garn Lanett valkonen (1001) 39 g
puikot: 3,0 mm

 Yritin noudattaa ohjetta tarkasti, mutta eihän se ihan onnistunu. Syytän siitä kyllä ohjeen kirjottajaa, sillä minusta viimisen kerroksen lehtikuviot loppuu tylysti kesken kaiken kun alotetaan kavennuksia. Mie jatkoin siis ominpäin lehet loppuun tekemättä langankiertoja, joten kavennuksetkin hoitu siinä samalla.

Ei tämä kyllä mitenkään vastaa Dropsin sivuilla ollutta kuvaa. Halusin tuomosen pitemmän myssyn, mutta tämä on kyllä lyhyt. Ei liian lyhyt, mutta tarkotin pitempää. Ei kai siinä auttanu ko alottaa uutta ko lankaaki vielä jäi.Tähän toiseen versioon tein vain yhen kuviokerroksen lissää (alko kyllästyttämään lehet jo!). Siitä tuli ehkä parempi. Lankaa tähän meni 45 grammaa. Ei nämä kumpikaan sitte kuitenkaan jääny omaan käyttöön. Jotenki tuo puhas valkonen väri tuntu liian kylmältä mulla. Ja ei kai ne nyt niin hyvältä minun päässä näyttäny. Toinen meni tutulle, toinen passas mummon päähän hyvin ko se kerran lainasi myssyä. Mummon joululahja oli siis helppo keksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti