sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Haaste itselle osa 2

Seuraava paperi on kulutettu loppuun. Näissä siis käytetty pinkki kuviopaperi, joka on alunperin isommasta paperipakasta vuosien takaa. Siitä samaisesta pakasta on vielä melko monta paperia käyttämättä..  
Nyt menin helpolla ja tein kaksi samanlaista korttia - vain väreissä on eroa.

4 kommenttia:

 1. Hei siis nää sun kortit on kyllä aivan mahtavia! Hienoa olisi itsekin opetella tollainen taito, yleensä jätän kortit tekemättä (ja yleensä myös antamatta). Upeaa! Mistä sulla oikein näitä ideoita riittää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tässähän ihan poskia kuumottaa. :o) Siinähän niitä ideoita syntyy ko pyörittelee papereita ja leimasimia. Ei ne aina kaikki onnistu mullakaan. On tuola kaapissa pino surkeita kortteja, jotka olis tarkotus yrittää pelastaa vielä (ehkä?). Harjottelemalla sitä oppii, eikös se joka hommassa niin mene (joissaki asioissa olis niiiin ihana ko sen vaiheen vois hypätä kokonaan yli). :o) Eli ei muuta ko askartelukauppaan (Hyvärisellä kannattaa käyä!).

   Poista
 2. Tosi nättejä, ajattomia kortteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosiaan, saajaa ei ole vielä näille tiedossa ja seuraavat mahdolliset 18 tai 20-vuotta täyttävät ovat vielä teini-iän alkutaipaleella, joten hyvä vain etteivät ehdi mennä "vanhaksi". :o)

   Poista