tiistai 30. lokakuuta 2012

Haaste itselle osa 3

Vanhojen kuviopapereiden tuhoaminen etenee ihan kivasti. Vielä ainakin on inspiraatiota riittänyt. Näissä seuraavissa on käytetty loppuun pilkullinen keltaoranssi paperi aivan sieltä askarteluinnostuksen alusta - se on viitisen vuotta vanha siis ainaki.Nimipäiväkortteja tulee harvemmin tehtyä, kuitenkin lähettelen niitä aina kun vain muistan. Tässä yksi laatikkoon valmiiksi odottamaan. Tarkotus oli ensin asetella paperit suorassa kulmassa (kuten lähes aina), mutta kun vahingossa paperit heilahtivat ennen liimausta niin sainkin idean laittaa ne vähän vinottain vaihteeksi. Tykkään kovasti tuosta lintuleimasimesta. Harmi, ettei se ole isompi. Nappejakin löytyy laatikosta jonkin verran. En vain ole muistanut käyttää niitä viime aikoina. Nyt korjaantui sekin.Vuosi sitten Oulun kädentaitomessuilta ostetut kirjainleimasimet ovat olleet suht ahkerassa käytössä. Niissä on vain se huono puoli, että harvoin onnistuu saamaan kirjaimia suoraan linjaan, joten yleensä on parempi tarkoituksella jo leimailla vähän vinoon ja sikin sokin. Tähän sain käytettyä oransseja kukkiakin, joita mulla on ihan liikaa. Varsinkin nuita persikkaisia on todella hankala käyttää.Alimmainen 11-vuotiskortti menee miehen siskon tytölle. Syntymäpäivä oli jo reipas viikko sitten, mutta näemme nyt tulevana viikonloppuna niin annetaan lahja ja kortti samalla.

-----------------

Täällä pohjoisessa satelee mukavasti lunta. Toivottavasti tämä jäisi jo pysyväksi lumeksi, en enää jaksaisi vesisateita ja harmaata keliä.

Mukavaa tiistaita!

4 kommenttia:

 1. Ja taas hienoja kortteja, mie en kestä!! Toivotaan, että tuo lumi tosiaankin pysyy, ihana kun sitä taas tupruttelee. Ihana kun on niin valoisaa. Loppuviikoksi kylläkin luvattu räntää, toivottavasti ei kuitenkaan sada vettä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, jotaki koitan väkertää, kiva jos tykkäät. :o)
   Onneksi ei kaikki lumet ehtiny sulaa vaikka vettä tulikin. Nyt sitte onki satanu lisää lunta - säätiedotusten mukaan satais vielä keskiviikkonakin, jee!

   Poista
 2. On kyllä kivoja kortteja taas kerran. Ja tuo lintuleima on ihan huippu!

  VastaaPoista