torstai 1. marraskuuta 2012

Joulun alotus

Kai joulun voi jo alottaa? Ainaki korttien osalta?

Tässä olis muutamia tänä vuonna tehtyjä kortteja. Nyt halutti tehä yksinkertasia kortteja, joissa olis joku kiva, vähän erilainen juttu mukana, vaikkapa joku uus asettelutapa. Ettei aina jymähtäis niihin samoihin.


Hirveästi näissä siis ei ole koristetta tai tavaraa, yritin pittää mahollisimman simppelina. Käytin näissä Big Shotin piparireunasta pyöreää stanssia. Mulla on semmonen sarja, jossa on muistaakseni 5 tai 7 eri kokosta ympyrää. Samala koitin käyttää loppuun joitaki vanhoja papereita. Tuo kuusipaperi nyt ainaki loppu. Ekassa kortissa näkyvää nuottipaperia on ihan älyttömästi, muistaakseni semmonen pieni lahjapaperirullallinen. Parempi vain ko ei toivo sen loppuvan äkkiä, muuten ei muita papereita tulevissa joulukorteissa näkyiskään.

4 kommenttia:

 1. Hyvin voi alkaa joulukortteja tekemään! tuo kuusi paperi on kyllä kivaa!
  Joka vuosi aina mietin, että teen kortit vaikka jo kesällä, mutta eihän niitä viitsi. Jälleen tilanteessa, että kohta on korttitehda pystytettävä. Kun vaan keksis helpon idean.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin voi - luntaki tullee niin kivasti, että on ihan joulunen fiilis. :o) Ihan kesällä ei kyllä ole inspiraatiota joulukortteihin, mulla ainakaan, mutta syksyn tullen joulun odotus yleensä alkaa jo melko ajoissa. Silloin on hyvä alotella. Mie en jaksa koskaan tehä kaikkia kortteja samalla kaavalla. Pääsishän niin helpommalla, mutta sitä mie en haekaan. Tykkään niin askarrella, että mieluummin teen kortteja hitaasti ja nautiskellen. :o) Ei muuta ko askartelemaan!

   Poista
 2. Ihanaa tuo kuusipaperi! Taidanpa ottaa näistä mallia ja rueta itekkin väkertämään joulukortteja. Pitäisi varmaan ensin vaan käydä paperikaupassa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideat kopioitavissa vapaasti omaan käyttöön! :o) En muista olenko jo maininnut, mutta suosittelen käymään Hyvärisellä (jos et jo tiennyt). Siellä on kylän paras askarteluvalikoima. Eikä ole kallistakaan. Pitäski taas kohta käyä ittekki sielä täydennysreissulla. :o)

   Poista