lauantai 10. marraskuuta 2012

Kesken on

Äitin neuletakki on valmis! Siinäpä ei kauaa mennyt, kiitos paksun langan. Kuvia siitä kuitenkin vasta kun päästään äitin kanssa kuvaamaan. Ens viikonloppuna pitäs onnistua viimeistään.

Villatakista jäi lankoja jonku verran ja halusin heti yrittää päästä niistä eroon. Tämä taitaa mennä joululahjaosastoon, joten tämän parempaa kuvaa en vielä uskalla julkaista:


Lankojen päättelyä riitti neuletakissakin ja niin näkyy tässäkin. Noh, eiköhän se tv:tä katsoessa hoidu siinä samalla.

Seuraava työ on alotettu jo:


Tästä on siis tulossa villapusero miehelle tällä Dropsin ohjeella. Raidoituksen sijaan teen puseron tällä yhdellä vaaleanharmaalla sävyllä miehen toiveesta. Mallineule on kahden kerroksen helmineuletta ja täytyy sanoa, että on vähän puuduttavaa hommaa. Mitään ei tapahdu ennen kuin ollaan kainaloissa ja sinnehän on vielä matkaa muutama kerros.

6 kommenttia:

 1. Häh? Vähän sie olet nopea!! Innokkaana odottelen lopputuloksen julkaisua. Minunkin pitäisi tehdä miehelle villatakki, hän ei oo vaan vielä hyväksynyt oikein mitään mallia.. Hankala tapaus =) Eli tuotakin lopputulosta odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässä nyt ei oikein muuta ollu ko aikaa istua neulomassa ja ko innostus oli huipussaan niin mitä sitä turhaa jarruttelemaan. :o) Toivottavasti nyt viikonloppuna olis valosaa ja päästäis kuvaushommiin äitin kans.
   Miehen neulepusero sen sijaan on vähän nihkeä juttu. Kainaloihin edelleen vajaa 20 senttiä matkaa, huh.. Tsemppiä sulleki urakkaan!

   Poista
 2. Tuo Lima - lanka on ihanan tuntuita. Ostin pipo langaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en vielä ihan tiä tykästyinkö vaiko en. Se ei ole niin kuohkeaa ja ilmavaa ko esimerkiksi tuo Karisma, mutta ei onneksi karvaa niin paljon kuin täys alpakkalanka. Katsotaan, katsotaan. :o)

   Poista
 3. Uu, siinäpä onkin tahkoamista. Onneksi lanka ei kuitenkaan ole aivan ohuenohutta.

  VastaaPoista