perjantai 23. marraskuuta 2012

Punaista ja kultaa

Kiitos vielä kovasti äitin villatakin kommenteista - hymyilyttää kovasti ja vähän poskiakin punottaa. :o)

Punaisesta onkin hyvä hypätä seuraaviin juttuihin eli muutamaan valmiiseen joulukorttiin. Taaskaan ei kuvausolosuhteet ole kohdillaan (johtuu varmasti paljolti pimeän lisäksi kehnosta kamerasta), mutta jos näistä nyt jotaki käsitystä sais.
Näissä ei ole muuta eroa kuin vaakasuunnan paperisuikaleilla ja Hyvää joulua -teksteissä. Taustalle sain käytettyä vanhaa lahjapaperia, jota vielä kyllä jäi ihan tarpeeksi. Jotenki kulta värinä on minusta hankala käyttää. Hopea on enemmän minun mieleen.

Joulukorttitehdas on nyt saatu kunnolla käyntiin ja joka päivä näyttää syntyvän useampi valmis kortti. Pitäisi vielä laskea montako korttia olisi tarkoitus lähettää. Postimerkitkin on ostamatta vielä. Joululahjoista puhumattakaan. Viikonlopun aikana voisi viritellä ensimmäisiä jouluvaloja sisälle niin menisi nämä päivätkin vähän valoisammin huolimatta ulkona vallitsevasta pimeydestä.

Rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Ihania nämä kortit! Mä tykkään tuosta "Hyvää Joulua"-tekstipaperista.. Ootko sä itse kirjoitellut ja tulostanut, vai ootko valmiina ostanut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Heidi Y.! Olen ostanut paperit kaupasta (mutten muista mistä). Ne oli semmosessa viien paperin pakkauksessa. Oliskohan ollu Sinooperista tai Sinellistä..? Useampi vuosi siitä kuitenki on. Ittekki kyllä ajattelin, että näppärähän olis väsätä koneella itsekin. :o)

      Poista