lauantai 10. elokuuta 2013

Ristiäislahja

Ihana siskon tyttö sai tässä yhtenä heinäkuun viikonloppuna viimein nimen (en muuten yhtään osanu arvata minkä nimen pikkuinen saisi) ja lahjan ompelin tietenkin kun vauhtiin olen päässyt ompeluhommissa.

ohje: Baby Whale -body Ottobre 3/2013 koossa 56
kankaat: tähti-interlock siskolta, pinkki interlock ja resori Ottobre Shop

Kaavassahan on lyhyet hihat, mutta jatkoin niitä sopivasti niin sain pitkät hihat. Lyhensin bodyn vartalo-osaa noin sentin verran kun se samalla kaavalle tehty lyhythihainen pallobody oli vähän liian pitkä. Tästä tulikin parempi, tosin ehkä tähän pitkähihaiseen versioon olisi voinut jättää enemmän pituutta, että menisi vielä kesähelteiden loputtuakin. Jälkiviisas on hyvä olla..Ompelin lahjaan mukaan myös muutaman pesulapun. Pinkkiraitanen kangas on bambujoustofroteeta ja lila tähtineulos on bambua, molemmat tilattu Myllymuksuilta. Kokoa näillä on noin 17 senttiä kanttiinsa. Olen ommellut näitä itsellekin (tai siis omalle tytölle) muutamia ja todennut ne todella mukaviksi käytössä. Näillä siis pyyhitään suu ja kädet syönnin jälkeen. On muuten talouspaperin kulutus vähentynyt huomattavasti! Niitä pitäisikin vielä surauttaa saumurilla muutama, jotta riittävät tällä pesukierrolla.

4 kommenttia:

 1. Kätevät pesulaput! Minä laiskana leikkelin vain lakanaa palasiksi tyttären pesulapuiksi, enkä ommellut reunoja, saati tehnyt noin hienoja kaksinkertaisia lappuja... Sievä ristiäslahjabody myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajaahan ne lakanatkin asian, mutta on kyllä erikiva pyyhkiä nassua kivoilla kuoseilla, että kokeile sieki vain. ;)

   Poista
 2. Ihana body! Ja nuo laput on kyllä varmasti kätsyjä, ja varmaan paljo parempia iholleki, ku joku karkea talouspaperi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tykäny tosi paljon näistä lapuista. Suosittelen! :)

   Poista