perjantai 30. elokuuta 2013

Keltanen pusero

Keltasta pallotrikoota jäi vielä kesäbodyn ompelun jälkeen kaappiin, mutta nyt viimein sain päätettyä mihin käytän sen. Sillä samalla bodyn kaavalla tein puseron syksyksi ja talveksi koossa 80. Lyhyet hihat vain jatkoin pitkiksi.

ohje: Baby whale -body Ottobre 3/2013 muokattuna paidaksi pitkillä hihoilla, koko 80
kankaat: EurokangasPääntien resorin tikkauksia ommellessa sattui pieni kauneusvirhe ja alalanka oli keltainen valkoisen sijaan, mutta eipä se tuolta nurjalta puolelta näy kuin omaan silmään. Että antaapa olla, en todellakaan ala ratkoa.

Sitte vain ootetaan, että tyttö kasvaa puseroon sopivaksi. Eikä siihen tällä kokemuksella mene kauaa.

Seuraavaksi haluttais ommella semmonen hieman leveähelmaisempi pusero tai tunika talveksi. Vaikkapa uusimmasta syksyn Ottobresta se ensimmäinen kaava, Lil' darling.

5 kommenttia:

 1. Mie oon huoletta käyttänyt kaksoisneulalla ommellessa erivärisiä lankoja kun eihän multa löydy kahta samanväristä lankakerää ikinä. =)Eli ei kyllä tosiaankaan haittaa (ainakaan minua) tuommoiset eriväriset langat. Tuo ehkä vähän lisäilmettäkin, tai näin mie haluan itselleni uskotella.. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullakaan yleensä ole useampaa rullaa samaa väriä, mutta olen puolannut kahdelle puolalle lankaa niin sitä riittää toiseksi ylälangaksi ja alalangaksikin. Sen puolan voi laittaa ainakin minun koneessa siihen ylimääräiseen lankatappiin samalla tavalla kuin rullankin kun kaksoisneulalla ompelee. Joskus toki olis kiva tehä tikkaukset kontrastivärisellä langalla, mutta kun minun ompelujälki ei vielä ole ihan niin priimaa, että kehtais alkaa sillä laila tyylittelemään. ;o)

   Poista
 2. Pirteä peruspaita! Enkä olisi hoksannut eriväristä lankaa pääntiessä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, ihanan pirteä. :o) Tulkoot vain pimeä ja pakkaset, tämmösen paidan päälle ko laittaa niin ei haittaa. ;o)

   Poista
 3. Ihana väri! Tuo päälle ku tulee Pepin huoneeseen leikkiin ;)

  VastaaPoista