sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Askartelijan unelma

Olen pitkään haaveillu Big Shot -laitteesta, jolla voi tehä monenmoisia kuvioita ja embossauksia. Koska se on kuitenki melko arvokas laite, olen ajatellu etten koskaan sitä kuitenkaan raski ostaa ja tyytyny leikkaamaan kaiken käsin saksila. Yhen kerran melkein ohimennen mainittin laitteesta miehele.

Ja mitä se osti mulle lokakuussa syntymäpäivälahjaksi?!

Nii-in! Olin pikkusen yllättyny. Mie ajattelin, ettei se kuullu tai ymmärtäny mistä silloin kerran höpötin sille. Nyt kyllä sai korttiaskartelu taas ihan toisen ulottuvuuden. Tällä voi tehä niin paljon! Tieten pelkälä laitteella ei vielä saaha mittään aikaseksi, mutta parila stanssila pääsee jo pitkäle. Kotijoukoilta sai muutaman euron lahjaksi käytettäväksi uuden laitteen lisävarusteisiin. Tämmösiin päädyin:
Kirjaimia käytin jo isänpäiväkorteissa, jotka näkyki täälä jo. Joulukortteja on taas tehty, joten lumihiutaleita on käytetty niissä ja laitan ne näytile ihan heti kohta.

Kuvat täältä.

2 kommenttia:

  1. Pitäisköhän minunkin alkaa vihjailla miehelle lähestyvistä synttäreistä ja mahdollisesta lahjatoiveesta. Oon nimittäin haaveillut tästä jo vuosia! Ja eihän se kuitenkaan nyt niiin kallis ole, mutta askartelutarvikkeeksi on. Tais siis, että turhempaankin voisi tuon rahan kuussa laittaa...

    VastaaPoista
  2. Saara: Kiva ko jätit kommentin. :o) Tämä laite on kyllä ollu hintansa väärti. Totuushan on kuitenki se, että nälkä kasvaa syödessä ja tähän ko saa älyttömästi erilaisia stansseja, niin siihen sataan euroonhan kustannukset ei tosiaankaan jää. Mutta muutamallaki stanssila pääsee jo pitkäle ko valittee monikäyttösiä kuvioita. Olen käyttäny tosi paljon nuita kehyksiä ja ne kyllä käy monenlaisiin juttuihin. Siis: suosittelen, ala vaan puhua sille miehelles. :o)

    VastaaPoista