maanantai 14. marraskuuta 2011

Shaalikaulus ja ruutuja

Ostin jossain vaiheessa kesää (vai keväällä jo?) alennuksesta pari kerää Nalle aloe veraa omenan vihreänä. Vauvalle jotaki.


ohje: Moda 1/2009 Ruutuneule, koko 0-6 kk
lanka: Novita Nalle Aloe Vera vihreä (348) 103 g
puikot: 4,0 mm ja kaulukseen 3,5 mmTämä ohje on lehden ilmestymisestä saakka ollu mielessä ja to knit -listalla. Kesällä alotin puuvillalangasta tätä ensimmäisen kerran ja päätin oikasta eli tehä pyörönä kainaloihin ja hihat ylhäältä alas pyörönä kans. Noh, joko vika oli langassa, puikoissa tai oikasussa, mutta tuola se mytty oottaa keskeneräsenä neulelaatikossa. Ei siitä puseroa tullu.

Mutta tästäpä tuli! Vähän taas mietityttää tuo kaulus, että miten se pikkusen päälä asettuu ja painaako.. Toivottavasti vain lämmittää.


Ekaa kertaa neuloin tuota aloe vera Nallea ja pehmeämmältähän se tuntuu ko perinteinen Nalle. Langan karvasuus ei kyllä ollu minusta kadonnu mihinkään. Riittosa se kuiten on, tähänki meni just reilu kerä (103 grammaa), siis toinen kerä olis vielä käyttämättä. Jos tekis samaan settiin myssyn, sukat ja lapaset? Laitetaan harkintaan. Seuraavaksi haluan kuiten kutoa jotaki ihan muuta.

Olen todennu Ravelryn vauvaneuleita selatessa, että paljon a) kiinnostavampia ja b) söpömpiä on semmoset ohjeet ja neuleet, joissa on vauvaki kuvassa. Siis kuva puserosta pienen naperon päälä on paljon söpömpi ko näin yksistään. Toivottavasti jonku ajan päästä saisin tänne kans niitä söpömpiä kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti