keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Lilaa ja violettia

Ne loput lilat Stepit, jotka jäi niistä ahistus-palmikkosukista, on nyt käytetty. Huh.


lanka: Austermann Step Classic tumma lila (1007) 44 g ja Drops Fabel lilavioletti (330) 48 g
puikot: 2,5 mm 


Löysin Ravelryn ihmeellisestä maailmasta handepanden sukkaohjeen, jossa joka toinen kerros neulotaan helmineuletta ja joka toinen sileää oikeaa. Kahdella erivärisellä langalla (joista toinen vielä mielellään kirjavaa/itseraidoittuvaa) lopputulos on mielenkiintosen näkönen.


 Verrattuna niihin aikasempiin sukkiin, nämä oli huomattavasti mukavampi neuloa, mutta ei nämäkään mikään unelma ollu. En kyllä käsitä mihin se innostus on nyt kadonnut. Mikään ohje ei nyt tunnu puhuttelevan tarpeeksi. Toisaalta, nyt on niin paljon hommaa opiskeluitten ja töitten kans, että ehkä ihan hyvä.


Nämä sukat jää lahjalaatikkoon odottamaan sopivaa saajaa. Tai ehkä saaja vois ollaki jo tiedossa, mutta oikea ajankohta tulossa myöhemmin.

6 kommenttia:

 1. Mä kun ajattelin, että olin myöhässä hyppäämässä tähän 'räjähtävä helmineule'-junaan. Mutta nyt näitä pomppii taas joka blogissa esille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan näitä jo tosiaan aikoja sitte näkyny, mutta mitäs se haittaa vaikka oliski vähän myöhäisheränny? Ko ei se kesäkään oikein vauhila lähesty, niin kait se jo omaanki toimintaan vaikuttaa. ;o) Laitahan puikoile siis (jos ei jo ole?).

   Poista
 2. Tosi kivat! Tolla handepanden ohjeella tulee kyl niin hauskaa jälkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, neule on kyllä mukavan näköstä. Tykkään! :o)

   Poista
 3. Hauskat sukat! Yllättävän pirteät violetin sävyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä on kyllä niin minun mieleen nämä violetit. <3

   Poista