lauantai 19. toukokuuta 2012

USA-Suomi

Torstain jääkiekkopelin aikana(kaan) ei voinu olla neulomatta. Vaikka puikkojen heiluttelun tahti hiljeni aika ajoin ottelun jänniä tilanteita seuraillessa, sain kuitenkin pienet sukat tehtyä pelin aikana.


ohje: ihan perussukat vähän valkosella höystettynä
lanka: Novita 7 veljestä omenanvihreä 26 g
puikot: 3,5 mm

Saattaa olla, että sukissa on pieniä eroavaisuuksia kun eihän siinä kiekkoa seuratessa ehtiny kovin tarkasti silmukoita ja kerroksia laskea. Kyllä ne kuitenki pariksi tunnistaa. Sukille ei vielä ole tiedossa käyttäjää, joten lahjalaatikkoon menevät oottamaan. Onpahan jotakin jo valmiina mistä valita kun sukuun tai ystäville syntyy pikkuisia.

Milloin nämä seiskaveikat oikein loppuu?! Näitä olis vielä ihan liikaa lankalaatikossa. Tottahan se on, että aika paksuja näistä tullee vauvan sukiksi, mutta ko näitä nyt on niin nopea tehä. Jotaki muuta olis hyvä keksiä lankojen sijoituskohteeksi. Haluan ne nimittäin pian pois omista nurkista. Ideoita otetaan vastaan!

Tämän päiväseen Suomen peliin vois suunnitella jo kans neulottavaa. Ehkä sitte laitan toiset pikkusukat puikoile? Jännittävä peli tulossa!

1 kommentti:

  1. Mulla on myös menossa "Yök! Eroon näistä vanhoista langoista, joita en kuitenkaan käytä! Miksi ihmeessä oon säästellyt näitä kaikki nämä vuodet??" -ällötys. Suunnitelmat siintää jo mielessä. Kohta aion päästä niistä eroon.

    VastaaPoista