sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Palmikoita ja palmikoita

Helmikuun lopussa podin ahdistusta neulomisinspiraatiota hakiessa. Alotin silloin nämä sukat. Pari viikkoa niitä neuloin kunnes valmistuivat maaliskuun puolivälissä.

Nämä on siis kärjestä alotettu, tiimalasikantapäällä ja muutamilla palmikoilla koristeltu.ohje: Drops ja jonkin verran omia muutoksia
lanka: Austermann Step Classic tumman lila (1007) 56 g
puikot: 2,5 mm


Nämä sukat oli aavistuksen tukalat neulottavat, mutta kun muuta neulottavaa ei ilmaantunu, niin muuta vaihtoehtoa ei ollut kuin neuloa menemään. Muutamia kertoja sain purkaa kun liian ajatuksissani neuloin menemään ja palmikonkierrot kääntyilivät miten sattuu. Sinnillä eteenpäin!


Olen kuitenkin ihan tyytyväinen lopputulokseen. Lahjoin siskoa näillä sukilla, sillä raukalla ko oli entisiin sukkiin tullut armottoman kokoset reiät. Se jätti mulle parsittavaksi ne sukat, mutta saa nähä, oli sen verran isot reiät, että en tiä... Ja parsiminen on muutenki ankeaa hommaa!


Lankaa jäi vielä vähän ja päätin käyttää sen heti toisiin sukkiin, ettei vain jää vajaa kerä pyörimään lankalaatikkoon.

-------------

Sitä pääsis muuten lumenkolaushommiin! Sehän olis varsin mukavaa jos olis marraskuu. Että se siitä ihanasta keväästä.

4 kommenttia:

 1. Sievä sukkamalli! Kerroppa sitten, onnistuiko parsiminen, mun siskolla kului kans sukat puhki ja äiti niitä ilmeisesti paikkaili jollain konstilla. Itse en oo parsimista kauheana harrastanu!
  On se jännä kun pohjosessa ei meinaa kevääksi kääntyä, ja täällä etelässä nautitaan auringosta ja seurataan hiirenkorvien kasvamista.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että sitä postausta saat oottaa. ;o) Katsotaan, katsotaan..
   Tosiaan, hiirenkorvista ei vielä tietoakaan. Lumet on kuitenki saanu aikas hyvin jo kyytiä, jes. :o)

   Poista
 2. Juu täällä ei kyllä villasukkakeli näytä loppuvan eli komiat sukat oot neulonu ja niitä tarttee vielä kauan mikäli säätiedotusta on uskominen. Tuo parsiminen ei oo kyllä herkkua meikällekäään, ennen kutoo uudet sukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se melkein on, että uuet sukat on helpompi tehä ko paikkailla vanhoja. Joskus olen kyllä tehny niinki, että vanhoista varsista olen jatkanu uudet sukat loppuun asti. Seki on jo parempi vaihtoehto ko parsiminen.
   Villasukkakelit jatkuu. Mutta mie tosin käytän villasukkia kesäläki, ilman ei tarkene!

   Poista