perjantai 1. marraskuuta 2013

Arkiaskareihin

Viime vuonna tähän aikaan taisin askarrella jo joulukortteja. Nyt en ole ehtinyt antaa ajatustakaan niille. Jäävätköhän tänä vuonna lähettämättä kokonaan?

Jos ei ole askarreltu kortteja niin on sitä kuiten vähän neulottu. Ettei nyt vallan ompeluhommiin olla kokonaan siirtynyt.


 

Kovin monimutkasella en kehdannut alottaa pienen tauon jälkeen. Ja olipahan taas tarvetta tiskiräteillekin kun useamman vuoden vanhoja tässä nakkasin jo pois.

Valkonen on helmineuletta, sininen jonkin sortin siksak-neulosta ja mustan virkkasin pylväillä ja reunoihin vähän simpukoita. Että jos olis mukavampi pyyhkiä pöytää (ja pöydän kannen alta myös - jotenki sitä puuroa on ihan joka paikassa).
Lankana näissä käytin Novitan Bambua, sitä uudempaa, jossa on aiempaa vähemmän bambua. Aika "löysää" lankaa. En kyllä tekis mitään vaatetta tästä. Eiköhän nämä kuiten asiansa aja tiskirätteinä vaikka vähän venähtäisivätkin.

Nyt sitten pähkäilemään miten niihin tytön villahousuihin tekis haarakiilan. Mieluiten kerralla sopivan kokosen ettei tarvis purkaa. Villapaita onkin jo hyvällä mallilla.

4 kommenttia:

 1. Jotenki ne ompeluhommat koukuttaa kyllä enempi, kun ompelukoneella tulee valmista nopsempaa :) Vaikka hyvähän noita puikkoja on tavan vuoksi kilisytellä, aina joku väli löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän ne on, paljon nopeampaa saa valmista ompelemalla. Mutta toisaalta, neuloa voi melkeinpä missä vain, just vaikka automatkalla. Että puolensa kummassaki. :)

   Poista
 2. Ihanaa, että teet villapukua! Iteki tein viime vuonna, mutta tänä vuonna se on jotenki kummasti jääny. ;) Tuntuu jotenki pöljältä ostaa sitä kaupasta, mutta kai se on pakko...kohta ne paukkupakkaset jo alkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis vain saanu alottaa jo aikasemmin ko eihän se tahti ole ennään mitenkään yhtä ripeä ko ennen. Tai ei kai siinä tahissa välttämättä ole tapahtunu muutosta, ajankäytössä enemmänki. ;) Mutta tavote olis saaha tämän vuen aikana puku valmiiksi. :)

   Poista