tiistai 20. maaliskuuta 2012

Ristiäiset

Siskonpoika sai nimen ja kolme kummia. Minusta tuli ylpeä sylikummi. Aikasemmin en siihen tehtävään olekaan päässyt, ja täytyy kyllä sanoa, että en olis uskonu, että paikallaan seistessä voi hikoilla niin paljon! Juhlat saatiin juhlittua mukavasti eikä päivänsankarikaan pahemmin juhlimisesta väsähtäny tai kiukustunu.

Juhliin valmistautuessa sai tietysti tehä kortinki. Mulla ei ollu varastossa ko yks ristiäiskortti, jota en kelpuuttanu, joten ei kun uusia suunnittelemaan ja toteuttamaan.


Tämän kortin valitsin siskonpojalle. Vihreä oli juhlien teemaväri. Kehys Big Shotilla.

Tekstin piparireunainen kehys on Big Shotilla tehty.Kastemekkoon piirtelin itte kaavan ja leikkelin valkosesta paperista. Viimiseen mekkoon lisäsin "tikkaukset" ja nyt tuntuu, että sen olis voinu tehä kaikkiin kortteihin - nuo ekat näyttää jotenki alastomilta

Kylläpä muuten löyty paperivarastoista erilaisia sinisiä ja turkooseja papereita, mutta vihreitä ei juuri lainkaan. Pittääpä kirjata ylös ostoslistaan seuraavaa askartelukauppareissua varten.

2 kommenttia:

  1. Todella hienoja nämä ristiäiskortit. Mä oisin tykännyt näistä jokaisesta :D

    VastaaPoista
  2. Tuo vihreä kortti on oikein pirteä, ja turkoosit herkkiä. Tykkään tuosta toiseksi viimeisestä, pelkistetystä kovasti. Ja tosiaan tuo tikkaukset tekevät kortista viimeistellymmän näköisen.

    VastaaPoista