tiistai 16. heinäkuuta 2013

Lilaa ja valkoista

Eihän niistä palloista pääse eroon ollenkaan. Mutta minkäs teet, ne vain nyt iskee lujasti minun makuhermoon. Tällä kertaa lilavalkosesta interlock-trikoosta tuli ommeltua hupputunika siskon vauvalle.

ohje: Ottobre 3/2013
koko: 56
kankaat: trikoo siskon kangasvarastoista, resori Eurokankaasta
muuta: nepit Ottobre Shopista


Kesän Ottobre-lehdessä on todella monta kivaa ohjetta. Tämä taitaa olla jo kolmas kaava, jota olen käyttänyt. Jumpsuitin ja bodyjen resorikanttausharjottelujen jälkeen homma alkaa sujua jo sutjakkaammin. Tässä en tainnut mokata ollenkaan. Paitsi että tällä kertaa tuo Eurokankaan resori kyllä jäi harmittamaan. Ei meinaan ole ollenkaan niin hyvälaatuista kuin vaikkapa Ottobre Shopista ostamani. Joustoa ei ole tarpeeksi ja se tuntuu lörpsähtävän ompelun jälkeen. Tiänpähän mistä en osta jatkossa resoreita.

Mutta tämä kaava on kyllä älyttömän kiva! Tunika oli mukava ommella ja vitsit miten kivan näkönen valmiista vaatteesta tuli. Voisin pukea ittekki tämmösen.
Ottobren uusin numerohan ilmesty viime viikolla. Se ei ihan yltänyt kesänumeron tasolle, mutta pari mukavaa kaavaa siitäkin löytyi. Nyt on vain niin paljon keskeneräisiä töitä ompelupöydällä ja vaippojakin olis tarve tehdä, että vähän aikaa pitäs malttaa ennen kuin alan uusia suunnitella.

4 kommenttia:

  1. Hauska huppari! Itsekin katselin mallia, että olis kiva myös aikuisten kokoisena ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä olis, tämmöstähän pitäis ittekki ihan mielellään. :)

      Poista