lauantai 23. maaliskuuta 2013

Imetystyyny

Raskausaikana, oliskohan ollut marraskuussa, ompelin imetystyynyyn uuden päällisen. En vaan voi sietää niitä hempeitä nallekuosisia päällisiä. Lapsi saa toki näkyä kotona leluineen ja muine tarvikkeineen, mutta jos voin jonkin asian sovittaa paremmin sisustukseen sopivaksi ja enemmän silmää miellyttäväksi niin ihan taatusti sen teen tai ainakin haaveilen siitä.

Siis imetystyyny näyttää nyt uusissa vaatteissaan tältä:Vaikka vetoketju olisi ollut näppärä ommella tyynyn sivuun, en halunnut sitä koska se kuitenkin olisi painanut ikävästi joko minua tai vauvaa. Tein siis tyynynpäällisistä tutun "taskun" (millä nimellä tätä nyt kutsuttais?) toiseen päähän. Hyvin pysyy eikä irvistele. Ainoa haittapuoli on se, että tyynyn sullominen päällisen sisään on melko tuskasta ja hikistä hommaa. Pesen siis sen melko harvoin ja käytän harsoa välttääkseni pahimmat maitotahrat. :o) Kyllä kelpaa pitää tätä sohvalla eikä haittaa minun silmiä ollenkaan. Niistä nalleista ja ankoista olis voinut tulla päänsärkyä.

8 kommenttia:

 1. Siis voi ei niitä päälisiä, meillä se alkuperäinen oli kamala sininen ja nallekuvioinen. Mutta sain käytettynä kaverilta ja hän oli teettänyt mustavalkopilkullisia päälisiä kaksikin, joten ne sopi hyvin sisustukseen. Mun onnettomilla taidoilla ei ois ommeltu mitään :) Hienon päälisen sait tehtyä ja tuo tyynytaskuhan on näppärä keksintö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, ei ne tosiaan mitään silmiä hiveleviä ole ne nallekuosit.. Onneksi sait kivat päälliset sieki. :)

   Poista
 2. Jaaha, hävitin näköjään ekan kommenttini johonkin. Uusi yritys.

  Tyylikäs päällinen, näyttää toimivalta. Mun pitäis värkätä joku vastaava, en voi sietää hempeitä ja pastellisävyisiä kuoseja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli tosi nopea tehdä (jos ei vain ensin leikkaa liian lyhyttä päätypalaa tuohon tyynytaskuun..). Että ihan hyvin ehtii vauvan päiväunien aikaan tehä. :)

   Poista
 3. Hei! Käy blogissani kurkkaamassa, siellä on sinulle jotain :)

  VastaaPoista