torstai 14. maaliskuuta 2013

Neuvola

Taas on käyty neuvolassa (pimatsu on jo 3 kuukautta vanha!). Nyt sitten kyllästyin totaalisesti neuvolasta saatuihin neuvolakortin kansiin, jotka ovat ehkä jonkun mielestä suloiset, mutta minun silmiä ne eivät hivele yhtään. Materiaalihan on muovia, joka varmasti helposti halkeilee ajan mittaan käytössä. Tässä vielä todistusaineistoa teillekin ihailtavaksi:


Ompelukone keittiönpöydälle (askartelupöydän on vallannut joksikin aikaa vaipanvaihtopiste) ja kankaat esille. Vähän mittanauhaa ja saksimista, parit suorat ompeleet ja se olis siinä. Paitsi että kanteen piti saaha jotakin koristusta. Se ei sitten mennyt kuin Strömsössä, pikkusen vetää ruttuun tuo lila kangas..

Vasemmalle puolelle neuvolakortti, oikealle lippulappuset, jotka lisääntyy näköjään joka neuvolakäynnin jälkeen, sekä Kela-kortti. Jälkikäteen on hyvä todeta parannusehdotukset: vahvikekangasta kanteen ja taskuihin (tai taskut vois tehä kaksinkertasesta kankaastakin), applikoinnin harjoittelua (vahvikekangas olis auttanu ehkä tässäkin).

Pitihän niitä korjauksia heti testata.Kolmet kannet lisää. Vahvikkeet auttoivat melkoisesti, nyt on jämäkämmät kannet. 

Huomasin muuten, että minun puuvillakangasvarasto on melkosen lila-harmaa-voittoinen. Ei se mittään, mie tykkään niistä väreistä kovasti.

En taida itse tarvita ihan näin monia kansia. Se on taas se kuuluisa mopo, joka ei tunnu välillä pysyvän hallinnassa ollenkaan:


Neljät kannet odottaa vielä ompelua. Taitaa niitä tulla muutama lisääkin. Ehkä. Näitä vain on niin näppärä ommella, ja kangasvarasto hupenee mukavasti samalla.

Vielä lopuksi:Miten ihmeessä onnistuinkin tässä?! Ihan varmasti katoin, että liimapuoli oli alaspäin. Vielä ei voi syyttää jälkikasvuakaan.. ;o)

6 kommenttia:

 1. Hih, vähänkö sie oot innostunu! Tää on kyllä tosi kätsy, itse olen jo nyt tykästynyt kovasti noihin kansiin. Mutta en nyt sentään noissa määrin kuin sinä.. =D

  Auts tuo liimakangas..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, vähän taisin innostua *nolostus*. Mutta näitä on kiva antaa lahjaksi, ainaki uskottelen niin ittele. Toivottavasti niitä vauvoja sitte sikiää lähipiiriin. :D

   Poista
 2. Ohoh! Kolme kuukautta jo! Miten aika lentää!

  Mutta hienoja kansia oot tehnyt, teidän tarvii hankkia lisää lapsia, jos ompelukone surruttaa noin armotta :D Ei kai, nuohan on aivan ihana lahja ystäville. Mä tilasin omani netistä, kun ei oikein tuo ompelukone oo mun paras kaveri niin pääsin helpommalla ja sain ihan täydelliset meidän tytöille, kuvastaa heitä niin hyvin ne kuviot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk, kolme, siis KOLME kuukautta! Ihan älytöntä. Se on tosissaan kohta alettava suunnitella niitä rippijuhlien tarjottavia. ;)
   Lahjoiksi kyllä menevät, heti kun lisää vauvoja ilmaantuu lähipiiriin. Eipähän nämä vanhoiksi mene ja tuskin muuttavat neuvolakortin kokoakaan, joten voihan näitä pitempäänkin jemmata ja odotella uusia pikkuisia. :)

   Poista
 3. Oho, joko muksu on kolme kuukautta. Vastahan luin vauvauutiset... :) Hienoja kansia, mun täytyis kans kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii-i, vastahan se oli kun postasin kuvan pienestä tonttutytöstä. Nyt on semmonen selittäjä meillä, että. <3 Kansia kannattaa kokeilla, ehdottomasti. :o)

   Poista