lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kalenteri

Nyt maltoin kuitenkin ommella muutakin kuin neuvolakortin kansia (tosin niitäkin odottaa muutamat vielä ompelua). Pysyttelin kuitenkin vielä kansissa kun vauhtiin pääsin, ja seuraavaksi kalenteri sai uudet kuoret.
Kuulun OAJ:hin ja nyt on käytössä sieltä saatu kalenteri (keino?)nahkaisine kansineen. Tylsät ja persoonattomat. Mutta nytpä ei ole! Kolmesta tilkusta kannet, vuoriksi kamalaa vaaleanpunasta verhokangasta (ei näy yhtään mihinkään). Sisäpuolelle ompelin taskun, johon saa näppärästi postimerkit ja muut pienet lappuset talteen. Kyllä nyt kelpaa! Ja löytyypähän paljon näppärämmin kalenteri laukusta (sieltä tavarapaljoudesta) kun on vähän väriäkin kansissa. Tosin näin äitiyslomalla kalenteri on kyllä aika harvoin käytössä - eipä sitä tarvitse muuta muistaa kuin ne neuvola-ajat. :o)

6 kommenttia:

 1. Tuo kalenteri kyllä henkii tylsyyttä kaikkinensa, mutta nuo kannet teki kyllä ihmeitä! Mulla lojuu sama jossain pistien seassa - taidan kaivaa esille tuunattavaksi :)

  VastaaPoista
 2. Jo muuttui tylsä kalenteri persoonallisemmaksi! Kivempi tuommosta selata kuin alkuperäistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta - ei jää ainakaan tylsistä kansista kiinni kalenterin käyttäminen. Olenkin silitellyt ja selaillut kalenteria ahkerasti kansien valmistuttua. Voihan sen ihan tahallaan jättää näkösällekin niin saa ihailla. :)

   Poista
 3. Liiton kalenterit on kyllä aina niin tympeitä, mutta nyt on hienot kannet. Voi kun tuo äippäloma on siitäkin ihanaa aikaa, että ei tartte kalenteria tuijotella toisin kuin nyt työelämässä taas..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onhan nuo liiton kalenterit toki vähän tylsiä sisältäkin, mutta kun tosiaan ei nyt ole kalenteri kaikista ahkerimmassa käytössä niin saa kelvata tämä ilmainen kappale. :o) Nautin joka hetkestä kun en tarvitse kalenteria. :oD

   Poista