keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Toinen tähti

Kun viimeksi collegehousuja korjaillessa sain tähtiapplikaation niin nätisti ommeltua joustavaan kankaaseen, uskaltauduin ompelemaan tähden vauvan bodyynkin.

 En kuitenkaan ryhtynyt kovin hurjaksi vaan otin harjoittelukappaleeksi yksivärisen henkkamaukan bodyn, joka on itseasiassa saatu käytettynä. Ei siis olisi kovin iso menetys jos tällä kertaa applikointi ei onnistuisikaan.

Body ennen operaatiota applikointi.


Käytin samaa miehen työpaidan hihaa, jota niihin omiin housuihinikin. Vitsit, alan ilmeisesti oppia tätä hommaa! Kankaat ei kupruile yhtään - eikä muuten tarvinu yhtään kertaa kirotakaan.


Nythän tätä tulee varmasti käytettyä paljon enemmän kuin ennen. Ainakin niin kauan kun mahtuu typykälle päälle - miten ihmeessä ne kasvaa niin pirun nopeasti! Kaikki kivat vaatteet menee pieneksi aivan ennen aikoja. Siispä ei tulekaan puettua tyttöä niihin vähemmän kivoihin. Näitä koristeluja vois tehä enemmänkin niin sais hyvin piristettyä vaikka kirpparivaatteitakin. Niin ja saahan tällä tavalla pinttyneitä tahrojakin piiloon. :o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti