maanantai 18. maaliskuuta 2013

Tähticolleget

Se ompelukone oli tosiaan pari päivää keittiön pöydällä ja hyvin tehokkaasti istuin sen ääressä kaikki vauvan päiväuniajat. Tein oikein listan kaikista niistä ompeluksista mitä olis hyvä tehdä.

Varmaankin jo reilu vuosi sitten sähläsin askarrellessa ja sotkin mustat collegehousut valkoseen maaliin. Jotenki onnistuin tipauttamaan melko ison läjän sitä maalia sisäreiden kohdalle. Putsasin toki heti maalin pois ja nakkasin housut pesukoneeseen, mutta valkonen jälkihän siihen silti jäi. Kauan aikaa jaksoin pitää niitä tahrasia housuja (tosin ihmisten ilmoille en enää kehdannut ne jalassa lähteä) kunnes nyt viimein sain piilotettua tahran tähden taakse.
Musta trikoo on miehen vanhan työpaidan hihasta. Kannatti säästää nekin (siis niitähän on muutama tuola kaapissa jemmassa), eipähän tarvinut ostaa kangasta tätä varten.

Huomasin kyllä nyt, että housut alkavat olla jo aika kuluneet. Ehkä olisi aika ostaa uudet. Siihen asti nämä palvelee oikein hyvin - ja kehtaan käydä postilaatikkoa pitemmälläkin nämä jalassa.

2 kommenttia:

  1. Nuo jemmatut vanhat vaatteet on kyllä hyviä, kun muistais ja ehtis käyttää.. :) Mulla on kans ompeluspaja meneillään, ja materiaalina sekä vanhoja vaatteita että uusia kankaita. Odotan viikon päästä alkavaa äitiyslomaa, että pääsen oikein kunnolla paahtamaan ompeluksia!

    Niin ja nuo aiempien postausten kannet on huiput, ehdottomasti pitää tehdä neuvolakortille sitten ajallaan kunnon kannet!

    VastaaPoista
  2. Olin jo heittämässä suurinta osaa vanhoista vaatteista pois, mutta onneksi en ehtinyt. Olispa mennyt hyvää materiaalia hukkaan! Nautihan vielä muutamista viikoista ennen vauvan syntymää ja tee urakalla (siis juuri niin paljon kuin haluat) käsitöitä ja näperryksiä. Nyt se aika on melkosesti vähentynyt mulla, mutta muuta mukavaa on tietenkin tullut sen tilalle vauvan kanssa puuhaillessa. Toivottavasti olosi kestää useiden tuntien(?) istumiset ompelukoneen äärellä. :o)

    VastaaPoista