torstai 15. syyskuuta 2011

Appelsiini-kola

Keväällä (maaliskuussa) olin kälyn kanssa lankaostoksilla. Käly valitsi langat ja mie lupasin kutoa sukat. Aikataulusta ei ollu puhetta. Hyvä niin.


ohje: perussukat mielivaltasella raidotuksella
lanka: Drops Fabel musta (400) ja punaoranssi (543) yhteensä 59 grammaa
puikot: 2,5 mmNämä on simppeleistä simppeleimmät sukat. Käly haluski, että raidat/värit on näissä pääosassa. Eli vaativat hitusen läsnäoloa, että muisti vaihtaa lankaa välillä. Muuten nämä tehtiin siinä ohessa.

Aloitettu siis jo silloin maaliskuussa, saatettu valmiiksi elokuussa. Luovutetaan joulukuun 24. päivä kälylle.Kahdessa kerässä Fabelia on yhteensä 100 grammaa lankaa, joten jos nämä paino 59 grammaa, niin jonku verranhan lankaa jäi yli. Päätin heti käyttää jämäkerät pois etteivät jää pyörimään lankalaatikkoon valovuosiksi.


ohje: perussukat kärjestä, neulotaan-niin-kauan-kun-lankaa-riittää
lanka: samat kuin äskeisissä
puikot: ne samat myös, 2,5 mm

Nämä tuli ihan omaan käyttöön. Priimaa ei tullu tällä kertaa: resorinsuu kiristää (menevät kuitenkin just ja just jalkaan, joten ei pureta), langanvaihtokohta ei ole nätti (kirjava lanka katosi johonki, joten tilalla on musta rantu). Olishan nämä ehkä voinu olla pitempivartiset, mutta kai ne mennee säärystimien kans (siitä puheenollen: tarvisin säärystimet!).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti