maanantai 5. syyskuuta 2011

Suklaaraidat

Sehän on jo moneen kertaan todettu, ettei sukista saa hyviä kuvia kuvaamalla itse sukkia omissa jaloissa. Nyt viimein sain aikaseksi järjestää kuvaajan (herätin miehen päiväunilta) ja sain maaliskuussa valmistuneet, jo paljon pidetyt sukat pyykkikoneesta.
No, kuvaaja ei ollut parhaimmalla mahdollisella tuulella, mutta kuvat kuitenkin saatiin. Jopa kaksi onnistunutta. Parempia joka tapauksessa kuin jos olisin itse kuvannut omia jalkojani.ohje: ihan perussukat kiilakantapäällä ja raidoituksella
lanka: Schachenmayr nomotta Regia Extra Twist Merino 
tummanruskea ja petrooli, yhteensä 59 grammaa
puikot: 2,5 mm

Mutta sitten siihen oleellisempaan. Lanka oli uusi tuttavuus ja tykästyin kyllä kovasti. Sitä oli mukava neuloa, ja valmiit sukat tuntuu hyvältä jaloissa. Eikä ne pesussakaan säikähtäny yhtään (surutta heitin tavallisen pyykin sekaan).

Ja raidat vaan on aina niin ihania! :o)

Käytän kesäisinkin ahkerasti villasukkia, mutta aina kun vain tarkenee niin olen auvojaloin (=ilman sukkia). Nyt on kyllä syksy jo sen verran pitkällä, että sukat täytyy laittaa melkeinpä aina jalkaan. Kotona on kiva hipsiä villasukat jalassa. Talven tullen pidän niitä aina kengissäkin. Siitäpä tulikin mieleeni puutelista, joka on jo melkoinen neulomiseen käytettävään aikaan suhteutettuna. Puutelistasta juttua toisella kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti