keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Petroolia vol. 2

Petrooli väri näyttää viehättäneen minua alkuvuonna. Viime kirjoituksen ruskeissa sukissa oli petroolin väriset raidat ja tämä onkin kokonaan petroolia. En ole kyllä juurikaan harrastanut tätä väriä aikaisemmin, mutta ihan hyvin se on kotiutunut vaatekaappiini eikä näytä hullummalta päälläkään. ohje: Featherweight Cardigan by Hannah Fettig (Ravelry)
lanka: Drops Alpaca petroolin sininen (6309) 226 grammaa
puikot: 3,0 mm

Aloitin neulomisen Ravelryn mukaan jo huhtikuussa, mutta jossakin vaiheessa kun lumet olivat sulaneet ei juurikaan ollut aikaa neuloa, joten valmistuminen vähän kesti. Kun kesäkuun alussa taas tartuin puikkoihin ja sain tämän valmiiksi niin ilmat olivat jo niin helteiset, että laitoin valmiin neuleen vaatekaappiin odottamaan syksyä.


 Ja nyt onkin ollut käyttöä tälle.
 

Ohjeesta poiketen tein helmasta paljon pidemmän. Etukappaleita olen pitänyt kiinni isolla hakaneulalla, mutta hyvin ne pärjäävät aukikin.

Pähkäilin pitkään hihojen pituuden kanssa, mutta päädyin kuitenkin lopulta vajaamittaisiin sillä helpostihan niitä jatkaa jos siltä tuntuu. Nyt kuitenkin käytön kannalta on ollut mukavaa, etteivät hihat ole edessä (monesti kun ne tulee käärittyä kuitenkin). Ehkä kylmimpinä talvipäivinä toivoisi pitkiä hihoja, mutta käytetään niinä päivinä sitten jotakin toista neuletakkia. Tämä on passeli näihin syyskeleihin.

2 kommenttia: