torstai 1. syyskuuta 2011

Pieni vihreä

Olen innostunu vauvaneuleista. Ne valmistuu niin älyttömän nopeasti (eniten aikaa taitaa mennä siihen, että saa alotettua nappien ompelun).lanka: Novita Spektri Plus vihreä (843) 137 grammaa
puikot: 5,0 mm
koko: ohjeen isompi koko eli 6-12 kk
Tämä lanka on melko kauan aikaa sitte ostettu, ja sehän on poistunut myynnistäkin jo ajat sitten. Alotin siitä vuosi sitten keväällä vauvan peittoprojektin virkkaamalla, mutta siitä tuli liian kankeaa. Jatkoin kuitenki virkkausta ja ajattelin, että siitä tulis hyvä tyynynpäällinen.
No ei tullu. Onneksi purin sen. Lanka soppii paljon paremmin tähän - lanka ja ohje kohtasi mukavasti. Pehmeä tuli, ja isoila puikoila valmistu nopeasti. Lankaakaan ei menny edes kolmea täyttä kerää, joten tätähän on laatikossa vielä reipas 500 grammaa. Väri on ehkä semmonen, ettei tulis pidettyä jos tekis ittele neuleen. Ehkä jotaki vielä jollekki pienelle..?


Mulla ko ei ole kokemusta näin pienten vaatettamisesta juuri ollenkaan niin jäin miettimään tuota shaalikauluksen käytännöllisyyttä. Eihän se iso ole, mutta jääkö se lörpöttämään, painaako? Kivalta se ainaki näyttää.

2 kommenttia:

  1. Voi miten on söpö!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kiitos! Söpöimmillään tämä on varmasti jonkun pienen söpön päällä. :o)

    VastaaPoista