perjantai 2. syyskuuta 2011

Herkullista

Täällä Rovaniemellä on jonkin verran tullut jo tutkittua käsityö- ja askartelukauppojen valikoimia. Näin pieneksi kaupungiksi (Ouluun tottuneelle) täälläkin on varsin hyvät valikoimat. Joku aika sitten löysin uusiin tiloihin muuttaneen Ottobren. Sieltä löytyi huonekaupalla ihania juttuja: kankaita, nauhoja, vetoketjuja, nappeja,... Siinä oli melkonen homma, että sai hillittyä itsensä ettei ostaisi tiliä tyhjäksi. Yllättävän hankalaa pitää järki päässä tuollaisessa ympäristössä vaikka sinnehän pääsee kätevästi vaikka päivittäin käymään.

Ensimmäisellä kerralla mukaan lähti läjä nappeja. Monet oranssit ja pinkit napit oli ihania ja jostaki syystä ne kiinnosti eniten. Maltoin kuitenkin mielen ja yritin valita tarpeellisia nappeja (vaikka mitään tiettyä projektia ei ollut mielessä, johon nappeja käyttäisin).
Tämä maatuskakangas oli niin sulonen, että sitä ei voinu olla ottamatta. Tällekään ei ole mitään suunnitelmaa vielä. Voi olla, että raskiiko tätä käyttääkään (ja taas, uutta saa kaupasta lisää jos loppuu..). Sehän se niille ihanimmille materiaaleille yleensä käy, että niitä vain ihastelee ja hypistelee muttei uskalla käyttää.
Ja tähän muffinssikankaaseen rakastuin. Kuola valuu. Tarviiko muuta sanoa? ;o)

Nyt tuli valitettavasti vastaan ensimmäinen bloggerin ongelma: kuvat vääntyy väärään suuntaan! Napit ja muffinssit ei jostaki syystä suostu menemään vaakaan, maatuskojen kanssa ei ongelmaa. Ärsyttävää!

1 kommentti:

  1. Heippa!
    Nyt vasta huomasin/tajusin että sulla on oma blogi! Olet ihan älyttömän kätevä käsistäs! Ja aivan mahtavia nuo kankaat! ja sitte vain yks huutomerkki muuten vain: ! :D
    Akin äiti on haaveillu jostaki maatuskakankaasta ja nyt voin kertoa sille että mistä sitä saa! Thanks!

    VastaaPoista