torstai 16. elokuuta 2012

Maatuskoja

Mopolla on tapana toisinaan lähteä minun käsistä.


Maatuskakangas on uutta, Ottobrestä ostettu jo jonkin aikaa sitten. Nyt vasta raskin leikata. :o) Kangas on aika ohutta, joten silitin tukikankaan kaveriksi. Unohtu ottaa sisuksista kuva ja tämä pussukkahan on jo lähtenyt uusille teille. Vuorikankaana on miehen vanhan työpaidan helmaa, semmosta räikeän fuksian pinkkiä. Kuva jotenki vääristää kummasti, vetoketjureuna näyttää olevan hassusti vinksallaan vaikkei sitä todellisuudessa ole.

Vielä ainaki tämä yksi penaali/meikkipussi siitä samasta vanhasta verhosta.
Taas on pitsiä koristeena. Jotenki se vain minusta sopii niin hyvin tuon kankaan kanssa. Vetoketju on 30 cm, joten tähänki mahtuu hyvin kynät ja viivottimet taikka ne meikit. Tähän olen nyt ihan erityisen tyytyväinen. Ehkä se on se paljon puhuttu harjotus, joka on edesauttanut ompeluissakin edistymisessä. Pahoin pelkään, ettei nämä jää vielä tähänkään. Sopivia kankaitaki olis kaapissa vielä vaikka kuinka.

8 kommenttia:

 1. Ihania! Varsinkin maatuskat :).

  VastaaPoista
 2. Tosi hienot! =) ite koitan myös jotain maatuskan tyyppistä erillaisilla maatuskoilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ei muuta ko ompelukone laulamaan. :o)

   Poista
 3. Kivoja ovat, ja pitsiä pittäää olla!

  Pikkupussukoita on kiva ommella ja niille on aina käyttöä, lisäksi se on helppo lahja, eli ei muuta kuin liukuhihnatuotantoa vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jo tietenki, pitsiä se pittää olla. :o) Oikeassa olet, pussukat on tosi hyvä lahjaidea sellaisellekin, jolla on jo kaikkea.

   Poista
 4. Kivoja pikkupussukoita! Maatuskakangas on tosi kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavampihan nuita maatuskoita on käytössä kattella ko piilotella pimeässä komerossa. Sitä ei vain aina taho muistaa kivojen kankaiden kanssa. :o)

   Poista