torstai 30. elokuuta 2012

Tervetuloa vauva vol 2.

En olekaan askarrellut kortteja sitten viime kevään(!). Kesän muistamisiin on melkein kaikkiin löytynyt kortit varastosta, joten tarvetta uusille ei juuri ole ollut. Nyt halusin muistaa tuttavia heinäkuussa syntyneen tyttövauvan johdosta ja huomasin, ettei mulla jäänyt jemmaan enää yhtään korttia tyttövauvalle. Ruostuneet taidot oli syytä kaivella esille aikasempien, hyväksi todettujen korttien mallien pohjalta. Siis tervetuloa vauva, nyt enemmän tytöille sopivissa väreissä.
Piparireunaiset ympyrät on Big Shotilla leikattu, bodyt ja mekko vanhojen "kaavojen" mukaan ihan saksilla. Tervetuloa-teksti on käsin kirjoitettu, vauva-teksti leimasimilla. Kahdessa alimmassa kortissa on kuviopaperit raitoja lukuunottamatta Tildaa, muut on sekalaisia jämäpapereita mitä laatikon uumenista löytyi.

Samalla huomasin, ettei tyttövauvalle ollut myöskään ristiäiskortteja. Jospa niitä seuraavaksi. Ehkä tämä korttiaskartelu tästä taas piristyy. Yleensähän syksy on semmosta aikaa, jolloin kaikkein mieluiten askartelis tai neulois - pää pursuaa ideoita niin ettei niitä kaikkia todellakaan ehdi toteuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti